Blog . Profile . Archive . Email  


ایران شناسی

ایرانگردی و ایران شناسی

نگین خلیج فارسی که خود نگین ایران زمین است

جزیره ای که حضور در ان شما را به این فکر وا می دارد که اینجا اصلا جزیره نیست ،با این عظمت و وسعت

و فاصله بسیار کم ان تا خشکی «از سمت لافت»و طول حدود 150 کیلومتری این جزیره که شاید اندازه بعضی کشور های عربی باشد ، همه و همه بر ابهت این جزیره زیبا و تاریخی می افزاید .

تا چندی پیش رفتن به جزیره قشم برای ما مسافران فقط از طریق رفتن به شهر بند عباس و سپس سوار قایق شدن میسربود.اکنون چند سالی است که اکثریت رفتن بوسیله ماشین شخصی از طریق بند پهل و لندرکرافت را بهترین و راحترین راه ورود می دانند.

همانطور که می دانید بعد از ورود به بندر لافت ، تا بندر قشم 55 کیلومتر راه است .اما این برای کسانی است که هدف را فقط قشم و خرید می دانند .

ولی اگر قصد سیاحت هم دارید توصیه می کنم که از سمت جاده سعیدو و جنگل حرا شروع کنید به شرطی که مجهز به وسایل ابتدایی ماندن و اتراق باشید چون سرتاسر این جزیره دیدنی و بکر است .و مردم  عمدتا اهل تسنن و خون گرم این جزیره جای هیچگونه مشکلی را برای اتراق بجا نمی گذارند .

ابتدا به جنگل حرا می رسیم ، بسیار زیبا و دیدنی حتی زیبا تر از جنگل حرای بندر خمیر

بعد جاهای زیبایی مثل گنبد نمکدان ، جزیره ستاره افتاده ، جزیره هنگام ، جزیره ناز، غار های خربس، ساحل لاکپشت ها  و .....

در مورد هرکدام از این اثار  یک صفحه توضیح نیاز است ولی دیدن جزیره هنگام با اکواریوم طبیعی و دلفین های خود را به هیچ وجه از دست ندهید.

نوشته شده در 26 ارديبهشت 1389برچسب:,ساعت 11:14 توسط س.م.محمدی | |

شهری سوخته و نماد مظلومیت و محرومیت

زادگاه پدری و مادری من .شهری که بعد از گذشت چندین سال کمتر تغییری به نسبت شهرها و بخش هایی که هم از لحاظ قدمت و هم از لحاظ پتاسیل از گچساران به مراتب پایین تر بوده ، داشته است.

 در این صده که جنگ بر سر  یک بشکه نفت بین کشور هاست، گچساران دومین تولید کننده نفت در ایران است .به نظر شما این شهر در این اقتصاد نفت محور چقدر باید پیشرفت کند .....

اما در رابطه با اب و هوا باید گفت به علت اینکه این شهر به نوعی جز منطقه گرم خوزستان قرار می گیرد «کمتر از 20 کیلومتر »هوایی بسیار گرم از ابتدای اردیبهشت ماه تا پایان تابستان و اوایل پاییز دارد .ولی زیبایی بهار«از اواخر بهمن تاپایان فروردین» این منطقه با داشتن جنگل ها و مراتع متعدد گرمای ان را قابل تحمل کرده است .قرار گرفتن در شاه راه اتصالی چندین استان به خوزستان باعث این شده که نام گچساران را اکثریت شنیده باشند و لی این شهر با توجه به این مسائل یک هتل درست و حسابی و یا حتی مهمانسراا و یا حتی یک استراحتگاه ندارد

حضور انگلیسی ها در این  باعث ایجاد منطقه شرکت نفتی با خانه های متحد الشکل شده است که با وجود ساخته شدن در حدود 50 سال پیش دارای سیستم های تهویه و فاضلاب می باشد. چند چهار طاقی مشهور هم دارد مثل چهار طاقی خیر اباد

البته این منطقه دارای پیشینه تاریخی هم هست که اثری به نام دوگور دوپا«دوره ساسانی» گویای این مطلب است اخیرا هم شایعاتی در مورد کشف اثاری از دوره هخامنشی و ساسانی با توجه به اینکه این شهر در مسیر اتصالی تخت جمشید و به شوش بوده است شنیده شده است

 

نکته قابل توجه وجود منطقه اکوتوریسم معروف به شلالدون، که واقعا استثنایی و زیبا است . منطقه دارای امکانات رفاهی کم ولی قابل تحمل است «مثل سرویس بهداشتی ،  نمازخانه »اگه چادر مناسب و امکانات اولیه داشته باشید می توانید به راحتی چند شبانه روزی در انجا اتراق کنید و مطمئنا پشیمان نخواهید شد .

دیدن این شهر و مناطق دیدنی ذکر شده را فقط در اوایل بهار توصیه می کنم ودر غیر اینصورت فقط با مهمانوازی مردم لر و ترک گچساران مواجه و دیگر هیچ عایدتان نمی شود .

نوشته شده در 22 ارديبهشت 1389برچسب:,ساعت 17:11 توسط س.م.محمدی | |

قبل از عزیمت هر گونه سفری شما اول باید برنامه ریزی کرده باشید .متاسفانه کلمه برنامه ریزی برای ما بسیار پیچیده به نظر می رسه ، در حالی که کل برنامه ریزی در مجموع10 دقیقه از وقت ما را به خود نمی گیره .یعنی چی :یعنی اینکه شما قبل از سفر هدف سفر اعم از تجاری ،تفریحی،  کاری و ... و یا همه با هم

سپس مقصد خود را دقیق مشخص کنید و سپس مراحل رسیدن به مقصد و ....

مثلا شما می خواهید از شیراز برید یزد برای دید و بازدید

خوب شما می دونید که مقصد یزد هست  و یک راه اصلی هم بیشتر ندارید .در مرحله بعدی شهر ها و مناطقی که بین این مبدا و  و مقصد هست را مشخص می کنیم .مثلا ابرکوه..بعد شما ساعت حرکت را باتوجه به فصل و اب و هوا مشخص می کنیم/چون مقصد مشخص ساعت حرکت هم مشخص /مسیر و نقاط مشخص هست با توجه نوع سفر می توانیم از مسافرت خود لذت ببریم.

اینها همه ابتدایی ترین شرط سفر هست مابقی ................

نوشته شده در 21 ارديبهشت 1389برچسب:,ساعت 19:0 توسط س.م.محمدی | |


Power By: LoxBlog.Com